10 okt 2016

Geraardsbergen stelt centrummanager voor

Maandagavond werd de nieuwe centrummanager voor Geraardsbergen voorgesteld.

Geraardsbergen kreeg begin dit jaar de goedkeuring tot het uitwerken van het EFRO-project CENTERPro. Dit project heeft als doel Geraardsbergen als handelsstad nog beter op de kaart te zetten door middel van een aantal specifieke werkpakketten. Het wegwerken van de leegstand in het centrum en Geraardsbergen als winkelstad te promoten zijn hiervan één van de kernpunten.

Om dit project te leiden werd er uit een viertal kandidaten Tine Vandeweerd aangesteld als de nieuwe centrummanager voor Geraardsbergen. Vandeweerd was eerder al handelscoach voor de stad Leuven waar zij evenementen organiseerde ten voordele van de Leuvense handel. 

“Eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht. Een historisch mooi centrum, heerlijke mattentaarten en een prachtig immaterieel erfgoed, plus een mooie mix van handels en horecazaken. Volgens mij zijn alle elementen hier aanwezig om er nog iets veel mooier van te maken dan dat het al is” aldus Vandeweerd. “Ik ga er mij helemaal aan wijden om van Geraardsbergen een heel pittig en aantrekkelijk centrum te maken.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background