fbpx
25 Maa 2020

Geraardsbergen schrapt betalend parkeren

Naar aanleiding van de coronacrisis zal de stad Geraardsbergen de controles op betalend parkeren en de controles in de blauwe zone tijdelijk opschorten. Eerder deden dat ook Ninove en Zottegem al. Dat meldt het MIG radionieuws.

Voor het lokaal bestuur primeert de veiligheid en de gezondheid. Door deze maatregel beschermen we niet alleen de parkeerwachters, maar ook alle automobilisten, die door deze maatregel geen contact meer moeten hebben met het touchscreen van de parkeerautomaten. Bovendien willen we met deze tijdelijke maatregelen het vlot parkeren voor alle zorgverstrekkers, hulpverleners en mantelzorgers makkelijker maken.

Fernand Van Trimpont

schepen

Bij verkeersovertredingen, zoals bijvoorbeeld parkeren op het voetpad of parkeren op een mindervalidenparkeerplaats zonder geldige parkeerkaart, kan de politie nog steeds overgaan tot het opmaken van een proces-verbaal.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background