16 apr 2016

Geraardsbergen heeft nieuwe culinaire gids

 Geraardsbergen heeft een nieuwe culinaire gids.

Aan de vooravond van het nieuwe toeristische seizoen heeft de stad Geraardsbergen hun nieuwe culinaire gids voorgesteld. Die bevat de vele troeven van de stad met een verzameling van leuke logeeradressen, restaurants en cafés die Geraardsbergen rijk is. Met behulp van kleuren en symbolen wordt het ook snel duidelijk welke zaak wifi, vegetarische gerechten en aanwezig is op sociale media.

De nieuwste versie zet voor het eerst de echte trots van onze stad in de schijnwerpers: de Geraardsbergse mattentaart. Het ambachtelijk productieproces wordt er van A tot Z in uitgelegd, aangevuld met stijlvolle foto’s. 

De vernieuwde horecagids ‘Proeven van Geraardsbergen. Eten, drinken en slapen in de Oudenbergstad’ is gratis te verkrijgen in De Permanensje op de Markt van Geraardbergen of te bekijken via de website van de stad.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background