4 mrt 2006

Galm krijgt meer interesse

In zes gemeenten van Oost-Vlaanderen wordt dit jaar het Galm-project georganiseerd, een initiatief van de dienst Sport van de provincie Oost-Vlaanderen. Geraardsbergen, Wachtebeke en Zwalm zijn er al aan begonnen. In oktober starten Evergem, Lochristi en Ronse. Er is intussen ook al interesse van andere Oost-Vlaamse gemeenten om volgend jaar te starten met het Galm-project.
Galm staat voor Gezond Actief Leven Model. Het doel is de niet actieve senioren te stimuleren om sportief actief te worden en te blijven. Senioren die zich opgeven voor het project worden eerst uitgenodigd voor een fit-test in hun gemeente. Daarna volgen ze een sportief programma en na een jaar worden ze opnieuw getest. De dienst sport van de provincie betaalt de test-artsen. De organisatie gebeurt door de plaatselijke sportdiensten.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background