18 dec 2009

Fluovesten voor leerlingen TISJ

De Kerstman bezocht vrijdag alle leerlingen van het Technisch Instituut Sint-Jozef in Geraardsbergen. Hij beloonde hen met een fluovest, voorzien van het logo van de school. Onder leerlingen en leerkrachten werden 300 jasjes uitgedeeld. Het Technisch Instituut Sint-Jozef werkte dit schooljaar onder meer rond het thema verkeersveiligheid.

“Fluojasjes zijn vandaag in het soms chaotische verkeer haast onmisbaar. Je hebt ze nodig op de fiets, als je de straat op gaat in groep, in de wagen. Zo’n jasje is een kostbaar goed, dat onze veiligheid verhoogt”, zegt directeur Luc Dendooven. “Het is belangrijk dat onze jeugd zich veilig in het verkeer kan begeven en dat ze zich bewust is van de gevaren op de weg.”

De leerlingen krijgen het jasje voor privégebruik, maar ze zullen het ook moeten dragen bij schooluitstappen met bijvoorbeeld de fiets.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background