18 nov 2008

Fietsersbond wint quiz

Naar aanleiding van de week van de smaak organiseerde het stadsbestuur een etentje voor alle vrijwilligers van de Geraardsbergse verenigingen. Burgemeester De Chou stond zelf achter het fornuis en verraste zijn gasten op een ratatouille. Alle genodigden konden eveneens meedoen aan een kleine quiz over “gezonde voeding” ingericht door Idefics.

De Idefics studie is een grootschalig europees project dat onderzoek verricht naar gezondheid en gezondheidsgedrag van jonge kinderen tussen 2 en 8 jaar. Geraardsbergen werd door de universiteit van Gent uitgekozen als interventieregio voor België.

Winnaar van de quiz (waarvan de vragen uiteraard over gezonde voeding gingen) was Walter Aelvoet, voorzitter van de fietsersbond Geraardsbergen/Lierde.

Op de foto de burgemeester samen met de leden van het Ideficsteam en de fietsersbond. Walter, tevens een fervent vegetariër, nam zijn eerste prijs (een mand met fruit en groenten) mee op de fiets richting Idegem.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background