23 sep 2007

Fietsersbond opgericht

Deze middag werd tijdens de eerste klimaatbeurs in Geraardsbergse de 51ste afdeling van de Fietsersbond vzw officieel opgericht. Daarmee hebben Geraardsbergen en Lierde een eigen gezamenlijke Fietsersbond.

De bond wil het fietsgebruik promoten, maar ook oplossingen aanbieden voor de mobiliteitsproblematiek in de gemeenten en weet dat de fiets daar een serieuze bijdrage kan toe leveren. Een oplossing voor het verloederend milieu, voor de CO2 uitstoot, voor de veiligheid en de leefbaarheid van de stad.

De Fietsersbond steunt op de ervaringsdeskundigheid van de fietsers uit de gemeenten, gekoppeld aan de expertise op het nationaal secretariaat.

Helpende handen die willen meewerken aan de afdeling in Geraardsbergen en zo hun bijdragen willen leveren aan meer fietsveiligheid, meer fietscomfort of een beter fietsbeleid kunnen contact opnemen met Walter Aelvoet via 0472/ 57 99 97 of mannekenfiets@hotmail.com.

Enkele sfeerfoto’s van de 1ste klimaatbeurs: 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background