18 mei 2010

Extra stoptekens voor veiligere wegen

In het stadscentrum en in deelgemeente Onkerzele hebben de medewerkers van de stadsdiensten extra stoptekens geverfd op de straten.

Sinds enkele dagen herkent men de gevaarlijke kruispunten in de stad door een extra stopteken op de straat. Geraardsbergs stadspersoneel heeft in het stadscentrum, op de hoek van de Gasthuisstraat en de Verhaegenlaan, een extra stopteken geschilderd op de straat. Een plaats waar reeds verschillende ongelukken gebeurden. Veel automobilisten vergissen zich er en menen dat ze op een voorrang van rechts kruispunt komen. Niets is echter minder waar. Er staan duidelijk stoptekens. De verwarring komt er omdat op het vorige kruispunt wel voorrang van rechts toegepast mag worden. Door het aanbrengen van een geschilderde “STOP” op het asfalt, hoopt de politie het aantal ongelukken te kunnen verminderen op deze plaats.

Ook in Onkerzele in de Kampstraat werden extra stoptekens aangebracht. Dit zowel onderaan het kruispunt aan de Volder-Botermelkstraat als bovenaan met het kruispunt van de Onkerzelestraat.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background