13 jan 2019

Extra kruispunt afgesloten door wegenwerken Ninove centrum

Het kruispunt van de Weggevoerdenstraat en F. Tavernestraat wordt onderbroken.

Vanaf heden wordt in Ninove het kruispunt tussen de Weggevoerdenstraat en F. Tavernestraat onderbroken. De werken kaderen in de grote werken die al enkele maanden bezig zijn in het stadscentrum van Ninove.

Als gevolg hiervan is:

– de F. Tavernestraat doodlopend richting Weggevoerdenstraat. Woon je in de F. Tavernestraat of de Elisa Van Caulaertstraat of wil je de parking van het station bereiken, dan rijd je vanop de ring best via de Vinkenstraat – Doornweg.

– blijft het tweerichtingsverkeer tijdelijk behouden in de Fernand Tavernestraat.

– blijft de gewijzigde rijrichting van de Abdijstraat (Weggevoerdenstraat richting Kloosterweg) momenteel behouden.

– kan je als bewoner van de Weggevoerdenstraat (tussen F. Tavernestraat en Aalstersesteenweg) en de Abdijstraat (deel tussen Kloosterweg en Abdijpoort) je woning bereiken via de Aalstersesteenweg/Albertlaan.

Het kruispunt blijft toegankelijk voor voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand). Kom je van de Weggevoerdenstraat en wil je naar het station, dan kan je via de Fernand Tavernestaat en de voetgangersbrug het station bereiken.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background