4 okt 2008

Eigen TV-programma voor Sarah De Backer

De Oost-Vlaamse TV-zender AVS gaat van start met een nieuw middagprogramma. Elke werkdag om 15 uur 30 opent presentatrice van dienst Sarah De Backer de deuren van haar loft en krijgt ze “visite” over de vloer.

De titel van het programma verklapt eigenlijk al een beetje wat het wordt, want de rode draad in deze namiddagshow zijn de praatgasten die op bezoek komen. Sarah ontvangt per dag een twee- à drietal mensen die op dat ogenblik in de kijker staan. Dat kunnen de bekende Vlamingen zijn, organisatoren van evenementen, interessante streekgenoten maar ook jan met de pet.

Kijkers mogen natuurlijk ook steeds een mailtje sturen naar visite@avs.be als ze zelf een item wensen aan te brengen. Nog een primeur is dat het reeds druk bekeken Kiosk nu ook in Visite zal verweven worden en dat de 3 regio’s van AVS (Gent, Meetjesland en Vlaamse Ardennen) door iedereen zullen kunnen worden bekeken.

Nu maandag aanstaande 6 oktober wordt het startschot gegeven en gaat Sarah live met 2 zeer bekende namen. Wil je weten wie er bij haar op de sofa komt zitten, moet je zeker afstemmen om half vier op AVS!

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background