25 jan 2016

Duo leidt voortaan CD&V Geraardsbergen

De Geraardsbergse CD&V-afdeling heeft zijn bestuur verkozen voor de periode 2016-2019.

De Geraardsbergse CD&V-afdeling heeft zijn bestuur verkozen voor de periode 2016-2019.

Rudy Frederic werd opnieuw verkozen als afdelingsvoorzitter. Nieuw dit jaar is de verkiezing van Peter Timmermans als afdelingscoördinator in een duobaan met de voorzitter.

Huidig afdelingsvoorzitter Rudy Frederic blijft op post en verzekert daarmee de continuïteit van de afdeling. Hij is ingeworteld in het Geraardsbergse verenigingsleven. Als voorzitter van de stedelijke Handelsraad en als secretaris van de plaatselijke UNIZO-afdeling behartigt hij de belangen van de Geraardsbergse handelaars.  In het verleden was hij reeds gemeenteraadslid en OCMW-raadslid.

Nieuw is dat er dit jaar een afdelingscoördinator in een duobaan met de voorzitter verkozen werd. Deze afdelingscoördinator die ook de taak op zich zal nemen van woordvoerder wordt de verbindingsfiguur tussen het partijbestuur, de secties in de deelgemeenten en geledingen zoals JONG CD&V en Vrouw & Maatschappij. Daarnaast wordt de goede terugkoppeling verder gezet vanuit de fractiewerking.  De woordvoerder/afdelingscoördinator behoudt zicht en coördinatie over de verschillende afdelingsacties en leidt het overleg met de actieverantwoordelijken.

Peter Timmermans was in het verleden reeds verkozen in het Nationaal jongerenbureau van JONG CD&V, zat in het nationale politiek bestuur van de CD&V, was internationaal secretaris van de nationale JONG CD&V en stond van daaruit in contact met YEPP . Dit is de jongerenafdeling van de EPP. Hij is momenteel werkzaam op het kabinet van Vlaams minister Joke Schauvliege als raadgever Natuurlijke rijkdommen. 

 

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background