6 dec 2009

Drukke dagen voor de Sint

Sinterklaas heeft er drukke dagen opzitten.

Vrijdagochtend was de heilige man te gast in BSGO Dender. Hij kwam, samen met drie pieten, met de boot aan. De kinderen van de lagere school krijgen voor het sinterklaasfeest, in de loop van volgende week, een filmvoorstelling aangeboden. Dit sinterklaasfeest werd mede mogelijk gemaakt door de oudervereniging van de school.

Vrijdagavond kwam Sinterklaas op bezoek bij Jiu-Jitsu Club Fuji Yama in Sporthal De Kriebel in Geraardsbergen. Jiu-Jitsu is een oude krijgskunst die zich aangepast heeft aan de moderne maatschappij. De club traint elke weonsdag- en vrijdagavond van 20 tot 21u30. Op woensdagavond is er tussen 19 en 20 uur een uur voorzien voor jongeren tot 12 jaar.

Op 6 december kwam de sint ook langs bij vzw De Vrijwilliger in zaal ‘t gRood verzet. Een twintigtal kansarme kinderen werden uitgenodigd om een pakje in ontvangst te nemen van de sint van Club 51. Deze serviceclub zorgt voor een jaarlijkse traditie en heeft ook dit jaar weer reeds voor de derde maal deze kindjes een speelgoedje in hun schoentje gelegd. Zij werden ook vergast op gratis pannenkoeken en chocomelk. Met deze actie willen de mensen van Club 51 en De Vrijwilliger een lachje op het gezicht van deze kinderen toveren en jaar na jaar slagen zij daar steeds weer in. Deze actie werd ook ondersteund door de aanwezigheid van een delegatie van het stadsbestuur.Ook volgend jaar komt de Sint opnieuw langs.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background