5 okt 2007

Drukke agenda voor gemeenteraad

Het belooft een drukke gemeenteraadszitting te worden aanstaande dinsdag. Na een zomerstop van 2 maanden bespreekt men ondermeer de gemeentelijke dotatie voor de volgende jaren van de politie, een aansluiting van de Openbare Bibliotheek Geraardsbergen bij het Provinciaal BibliotheekSysteem, de herstellingswerken aan de Sint-Amanduskerk van Schendelbeke en nog 36 andere punten.

Ook uit de hoek van de oppositie zijn er heel wat punten. CD&V raadlid David Larmuseau liet alvast weten te interpelleren naar een correcte financiëring voor het Rode Kruis en een financiële herwaardering van de plaatselijke kermissen. Verder wil het CD&V-raadslid een wijziging in het politiereglement. Zo wil hij vermijden dat buurtbewoners klacht indienen wegens geluidsoverlast, als gevolg van spelende kinderen.
Daarnaast wil hij het onderhoud van voetpaden en wandelwegen aankaarten. En tenslotte is voor hem een waterzuivering die toegankelijk is voor iedere inwoner noodzakelijk.

De maandelijkse gemeenteraad gaat nu dinsdag door in het stadhuis van Geraardsbergen om stipt 20u.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background