8 jun 2020

Drivewell nieuwe rijschool in Geraardsbergen

Geraardsbergen heeft er een nieuwe rijschool bij. Drivewell heeft haar onderdak gevonden in het voormalige café ‘t Klein Brussel in de Denderstraat in Geraardsbergen. Het pand stond meer dan 15 jaar leeg en kreeg de voorbije jaren een grondige renovatie.

Rijschool Drivewell is geen onbekende in de streek. Bezieler en zaakvoerder Bart Welleman richtte de voorbije tien jaar al filialen op in Haaltert en Aalst. Elf ervaren rij-instructeurs zullen voortaan ook doorheen Geraardsbergen rijden. Wie zijn of haar rijbewijs B of BE wil halen kan er terecht.

Om kennis bij te brengen, werken we onder andere met themalessen. Geleidelijk aan bouwen we de rijkennis en rijvaardigheden op. Onze cursisten kunnen daarvoor steeds rekenen op hun vaste instructeur en hun ‘eigen’ leswagen. Door onze aanpak ligt ons slaagpercentage bijzonder hoog. Meer dan tachtig procent van onze cursisten slaagt in het rij-examen, zowel het theoretisch examen als de rijtest op de weg. Doorgaans slagen we er in om onze klanten na drie maanden al te laten slagen in hun rijexamen.

Bart Welleman

Drivewell

Goed om weten: Via mijnrijbewijs.eu kunnen zowel beginnende als ervaren bestuurders gratis hun theoretische verkeerskennis testen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background