30 jun 2015

Dodelijk ongeval in Zonnebloemstraat

Dinsdagavond is een dodelijk verkeersongeval gebeurd in de Zonnebloemstraat in Geraardsbergen.

Een witte BMW kreeg omstreeks 22u45 een klapband toen hij in de richting van Moerbeke aan het rijden was. Op het ogenblik dat de bestuurder uit Edingen uitstapte en de nagel uit zijn band probeerde te verwijderen, kwam een Peugeot 207 aangereden. De wagen die achter de BMW reed, een Peugeot 207 bestuurd door een 20-jarige jongeman, zou hierop uitgeweken zijn naar links zonder zich te vergewissen van het achteropkomend verkeer. Hij kwam daarbij in aanrijding met een motorfiets Vespa die op het linkerrijvak reed. De bestuurder van de Vespa, een 61-jarige man, diende uit te wijken naar links en is over de struiken over kop gegaan. Hierdoor zijn hij en zijn passagier op de rijstrook van de tegenovergestelde richting beland.

Zowel de bestuurder van de Vespa, als de bijzitter, werden overgebracht naar de ziekenhuizen van Aalst en Geraardsbergen. Eén van hen overleed onderweg. Uit het onderzoek van de verkeersdeskundige zijn geen aanwijzingen van overdreven snelheid. Het rijbewijs van de bestuurder van de Peugeot 207 werd ingetrokken voor een periode van 15 dagen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background