4 aug 2007

Diverse werken vanaf maandag

Onderboring van de Dender vanaf 6 augustus

Om de drinkwaterbevoorrading van de stad Geraardsbergen te waarborgen, moet een nood- en versterkingsleiding aangelegd worden onder de Dender ter hoogte van de Denderstraat – Wijngaardstraat. Dit zal gebeuren in een periode van 3 weken vanaf nu maandag 6 augustus. Gedurende de werken zijn deze straten onderbroken en wordt in een aangepaste omleiding voorzien.

Werken aan de Astridlaan vanaf 6 augustus

Langsheen de Astridlaan wordt een glasvezelkabel gelegd door netbeheerder Elia. De werken starten eveneens nu maandag en zullen waarschijnlijk drie weken duren. Doorgaand verkeer blijft mogelijk, maar er kan verkeershinder zijn. Tussen het kruispunt ‘de Vier Wegen’ (Aalstsesteenweg) tot aan de inrit naar de Vrijheid (Triepstraat) zullen er gedurende de werken verkeerslichten geplaatst worden. Op de rest van het traject zullen de werken gesignaliseerd worden met verkeersborden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background