2 mrt 2007

Dit weekend doorstroom openingsklassiekers

Dit weekend staan de openingsklassiekers van het nieuwe wielerseizoen op het programma. Beide wedstrijden passeren in Geraardsbergen.

Om de veiligheid te garanderen zijn er zaterdag voor de doortocht van de “Omloop Het Volk” op het grondgebied Geraardsbergen liefst 58 seingevers en 14 politieagenten nodig.

Ook zondagnamiddag trekt het peloton door Geraardsbergen. Dan zijn er 61 seingevers en 7 politieagenten paraat om Kuurne-Brussel-Kuurne een veilige doortocht te garanderen.

Op zaterdag worden de renners tussen 13u39 en 13u51 op de kasseien van de Muur verwacht. De renners komen van Brakel via Zarlardinge, Goeferdinge en Nederboelare naar Geraardsbergen, en rijden na de beklimming van de Muur terug richting Brakel via Nederboelare, Schendelbeke, Hemelveerdegem, Ophasselt, Sint-Maria-Lierde en Sint-Martens-Lierde.

Zondag tijdens Kuurne-Brussel-Kuurne komt men van Ninove naar Geraardsbergen via Nieuwenhove, Zandbergen, Waarbeke, Galmaarden, Moerbeke en Onkerzele. Via de Edingseweg, afdaling Zonnebloemstraat, Astridlaan en Oudenaardsestraat rijdt men via Zarlardinge en Everbeek naar Flobecq.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

03/03/2007


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background