12 nov 2010

Dieven hebben het op MIG gemunt

De populariteit van MIG; de regionale radiozender voor Geraardsbergen, Lierde en Galmaarden, is in het verkeerde keelgat geschoten van één of meerdere onbekenden.

De radiozender startte vorige week een promotiecampagne aan de hand van reclamepanelen langs de wegen in het zendgebied van het radiostation. “Blijkbaar heeft er een fanatieke luisteraar of iemand met kwaadaardige bedoelingen er niet beter op gevonden dan verschillende reclamepanelen te stelen”, zegt voorzitter Luc Vander Putten. “Ons team van gemotiveerde vrijwilligers zet zich dagelijks in om nieuws en radio te maken voor de regio. Spijtig dat sommigen dit niet appreciëren.”

Zeven van de negen geplaatste reclameborden werden dinsdagnamiddag 9 november ontvreemd. Die stonden langs drukke gewestwegen en waren vergund. De metalen omkleding, die iets minder handig te stelen valt, lieten de dieven wel staan. MIG diende een klacht in bij de politie en roept ooggetuigen op zich te melden via 054 41 61 75, info@radiomig.be of bij de lokale politie van Geraardsbergen-Lierde.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background