23 sep 2007

Diefstallenplaag in regio

In de buurt van de N8 in Ophasselt gingen dieven aan de haal met een geparkeerde auto. De wagen werd teruggevonden in Schaarbeek.

In de Vierwindenstraat forceerden dieven de deur van een garagebox. Ze gingen er aan de haal met een vaatwasmachine en een TV.

In de Collegestraat raakten dieven via een schuifraam binnen in een appartement. Daar werden een dvd-speler en een playstation ontvreemd.

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de Geraardsbergse politie een dief op heterdaad betrapt en gearresteerd. De man had ingebroken in een krantenwinkel in de Denderstraat, vlakbij het politiecommissariaat.

Voor de Oudenaardse onderzoeksrechters moesten er enkele autodieven verschijnen. die het de voorbije dagen in Geraardsbergen en Ronse op Mercedessen gemunt hadden. In Ronse werd een dief betrapt terwijl hij probeerde een Mercedes te stelen. De daders uit Geraardsbergen werden elders in het land betrapt. Het parket onderzoekt of er een verband bestaat tussen de feiten in Ronse, en de dieven uit Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background