12 feb 2007

Diefstallen in scholen

Dieven hebben ingebroken in drie basis- en secundaire scholen in het centrum van de Oudenbergstad. De inbraken vonden plaats in het Sint-Catharinacollege in de Boelarestraat, in de basisschool van het Sint-Jozefscollege in de Karmelietenstraat en in de lokalen van het technisch Instituut Sint-Jozef.

De inbraken vonden mogelijk afgelopen weekend al plaats en zijn mogelijk het werk van één en dezelfde dader of daders. Telkens werden één of meerdere toegangsdeuren ingetrapt en werden enkele lokalen doorzocht. De daders gingen evenwel omzichtig te werk. De schade is steeds beperkt gebleven tot enkele toegangsdeuren terwijl de buit doorgaans ook beperkt gebleven is tot kleine sommen wisselgeld.

De politie van Geraardsbergen kwam ter plaatse om de inbraken te onderzoeken en mogelijke sporen vast te leggen. Enkele weken terug kreeg het technisch Instituut Sint-Jozef ook al inbrekers over de vloer. De daders drongen nu op dezelfde manier de school binnen als toen. Mogelijk gaat het om dezelfde daders. Er wordt ook onderzocht of de inbraken geen verband houden met een eerdere golf van inbraken in de streek van Oudenaarde.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background