18 aug 2009

Deans fansite stopt er mee

Fans van de Geraardsbergse zanger Dean stoppen met hun fansite. Dat doen ze na een aangetekend schrijven van het management en de platenfirma van Dean. “De platenfirma en Deans management nemen vanaf nu alles zelf in handen en zullen in de toekomst zelf de fans informeren. Doordat we geen toestemming meer krijgen om foto’s, muziek, of dergelijke op de website te publiceren stoppen wij er mee. Wij kunnen ons geen 100% inzetten als we geen verdere info krijgen” zegt een teleurgestelde webmaster Andy Van Londerzeel.

Op www.deanfansite.be verzamelden de fans van Dean vooral fotomateriaal van hun idool.

De fansite werd opgericht tijdens de deelname van Dean aan Idool, 2 jaar geleden. Een kleine groep van Geraardsbergse fans steunden Dean tijdens zijn deelname aan Idool, maar groeide al snel uit tot een groep van nationale fans. Wekelijks gingen ze samen naar optredens. Benieuwd of dat in de toekomst, na het wegvallen van de fansite, nog zal gebeuren.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background