22 mrt 2010

Dean wordt presentator

Het was alweer even geleden dat we nog nieuws hadden over Geraardsbergenaar Dean. Maar de jonge zanger heeft niet stilgezeten. Naast de opname van een nieuwe single wordt hij binnenkort ook presentator.

Dean Delannoit tekende een contract bij Disney Channel. Hij zal er onder andere de presentatie op zich nemen van My Camp Rock. In dit programma gaat hij samen met de Nederlandse host Sita op zoek naar het beste zang- en danstalent van Nederland en Vlaanderen.

“Ik ben en blijf zanger, maar ik zie dit als een mooie aanvulling op mijn werk”, zegt Dean. “Ik krijg de kans om jonge kids te begeleiden, te coachen en daar een mooi verslag van te maken. Ik vind het heel spannend en kijk nu al uit naar de opnames!”

Disney Channel brengt een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel terug te vinden via de digitale kanalen van Telenet (kanaal 29) en Belgacom (kanaal 133).

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background