15 mrt 2010

De Vrijwilliger op zoek naar peters

vzw De Vrijwilliger, de vereniging die zich in Geraardsbergen inzet voor kansarmen, is op zoek naar peters.

“Reeds een drietal jaar bieden we een 30-tal kansarme gezinnen op regelmatige basis voedselpakketten aan”, zegt voorzitter Pedro Blommaert. “We vinden het niet kunnen dat kinderen het slachtoffer moeten worden van de tegenslagen of misstappen van hun ouders.”

Om arme gezinnen in de toekomst verder te kunnen ondersteunen is vzw De Vrijwilliger op zoek naar peters. “Wie één of meerdere gezinnen uit Geraardsbergen wil steunen, kan een gezin financieel adopteren vanaf 10 euro per maand”, zegt Blommaert. Vzw De Vrijwilliger beheert dan de schenking om op regelmatige tijdstippen aankopen te doen voor het gezin naargelang de wens of noodzaak op dat moment. “Dat kan gaan van extra voedselpakketten over de schooluitstap voor de kindjes tot zelfs het bijeen sparen om tijdens de wintermaanden de budgetmeters op te laden”, besluit Pedro Blommaert van vzw De Vrijwilliger.

De vereniging kan je contacteren via 0473 264 212.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background