1 apr 2010

De vis beet!

Geen leukere dag als 1 april voor journalisten en grappenmakers. Onze redactie liet hun fantasie de vrije loop en kwam donderdag met het nieuws dat het jeugdcentrum De Spiraal in Geraardsbergen te koop staat.

De jeugdraad van Geraardsbergen sprong mee op onze grappenkar en startte “zogezegd” een petitie voor het behoud van het jeugdcentrum. Wie op de link klikte kwam al snel te weten dat het om een aprilgrap ging. Toch was het voor de jeugdraad een mooie gelegenheid om hun jeugdbeleidsplan in het licht te zetten. Voor de opmaak van het nieuwe beleidsplan willen ze immers graag zoveel mogelijk de mening van de jeugd in Geraardsbergen kennen. Hier kan je je mening nog steeds doorgeven.

Jeugdcentrum De Spiraal staat dus niet te koop, zodat het jeugdhuis De Ressort, de jeugddienst van Geraardsbergen en de provinciale uitleendienst er gehuisvest blijven.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background