30 sep 2010

De verkeersbordenshow in Ophasselt

Twee dagen nadat de snelheid in de Moenebroekstraat in Ophasselt werd verlaagd naar 50 km/uur is de maximum snelheid opnieuw verhoogd.

Afgelopen dinsdag werden op de Moenebroekstraat in Schendelbeke en Ophasselt borden geplaatst van 50km/uur. Maar achtenveertig uur later werden ze terug vervangen door verkeersborden van 70km/uur.


dinsdag was er nog een limiet van 50 km/h

Een telefoontje met de Geraardsbergse burgervader bracht klaarheid: “Onze technische dienst heeft een beetje te voorbarig geweest. Er was nog geen goedkeuring op de gemeenteraad om een snelheidsbeperking op de Moenebroekstraat en aldus hebben we de verkeersborden terug vervangen. Hierdoor mag er terug 70km/uur gereden worden. We gaan wel een voorstel doen bij de volgende gemeenteraad om de snelheid in een gedeelte van de de Moenebroekstraat te verlagen. En dit door de bebouwde kom een stukje uit te breiden in Ophasselt. Minstens vanaf het Kruispunt Moenebroek-Bildeken, zou de snelheid aldus kunnen beperkt worden tot 50km/uur”, aldus Freddy De Chou (Sp.a).

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

Inbraak in voertuig


Vorige bericht

Diefstallen


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background