7 dec 2010

De Sinterklaasfilm van BSGO Centrum

Het Sinterklaasfeest vergt bij BSGO Centrum altijd net iets meer inspanningen van de leerkrachten. Naast een feest wordt er ook jaarlijks een Sinterklaasfilm gemaakt.

Voor het derde jaar op rij maakten de leerkrachten van de school een Sinterklaasfeest. “Het is een idee van onze mannelijke leerkrachten”, vertelt directeur
An Eeman. “Elke donderdagmiddag gaan ze samen eten en tijdens die momenten zijn er al heel wat creatieve projecten ontstaan. Zo ook deze film. We hebben het geluk dat twee van onze leerkrachten gepassioneerd zijn door beelden en ook semi-professioneel materiaal ter beschikking hebben. De opnames hadden plaats tijdens de herfstvakantie. Voorbijgangers keken raar op toen ze de Sint en zwarte piet dan al op de markt zagen lopen.”

De film gaat over Thomas Scofield, een jongen die nooit pakjes kreeg van de Sint. Uit wanhoop steelt hij speelgoed uit de winkel en raakt hij in de gevangenis. Hij weet echter te ontsnappen en ontvoert Zwarte Piet en Mevrouw Directeur!

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background