28 dec 2006

De Pauw vanaf 1 januari nieuwe korpschef

Commissaris Kristof De Pauw zal op maandag 1 januari 2007 als korpschef in dienst treden bij de politiezone Geraardsbergen/Lierde.

Hij komt vanuit de lokale politie Erpe-Mere/Lede om er als korpschef te fungeren, in afwachting tot de Koning hem aanwijst in het ambt van chef van de lokale politie.

Zijn prioritaire aandachtspunten beogen o.m. de verkeersveiligheid, zowel op het vlak van de integrale, als de geïntegreerde aanpak, en de rol van de wijkinspecteurs binnen het lokale politielandschap. Zijn veiligheidsprioriteitsstelling, net als zijn visie voor organisatieontwikkeling, zullen in de komende maanden worden verfijnd en door middel van een zogenaamde opdrachtbrief aan de politieraad ter goedkeuring worden voorgelegd.

De huidige korpschef, Julien Matthijs, die omwille van persoonlijke redenen niet verzocht tot verlenging van zijn mandaat als chef van de lokale politie, blijft eveneens actief binnen de politiezone.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background