23 sep 2016

De Doos is nieuwe polyvalente zaal in De Gavers

Er is een nieuw gebouw in het provinciaal domein De Gavers.

Vrijdagavond werd een nieuwe zaal voorgesteld in het provinciaal domein De Gavers. Deze kreeg na stemming uiteindelijk de naam ‘De Doos’ mee. 

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor domeinen: “De doos is er in eerste instantie gekomen om de eigen activiteiten van het domein onderdak te bieden en minder weersafhankelijk te maken. Nu is er ook de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.”

De Doos beschikt over 2 zalen. De grote zaal heeft een oppervlakte van 650m². Deze  kan als sportzaal worden gebruikt, of om evenementen te organiseren, zoals fuiven of concerten. Hiervoor voldoet ze aan de nodige akoestische vereisten. Voor vergaderingen kan men dan weer beroep doen op de kleinere zaal, die zo’n 100m² groot is. De Doos beschikt over een inkombalie, een ruime voorziening aan sanitair en kleedkamers. 

Het totale kostenplaatje bedraagt 1 400 000 €. De bouwwerken namen een goed jaar in beslag.

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background