fbpx
31 Maa 2020

Containerparken heropenen

Vanaf dinsdag 7 april gaan de containerparken van ILvA opnieuw open. Enkele weken geleden werden die preventief gesloten door de corona uitbraak.

De bezoekers van de recyclageparken zullen wel enkele richtlijnen strikt moeten naleven. Zo blijven de afstandsregels erg belangrijk, moet elk persoonlijk fysiek contact vermeden worden, zijn cash betalingen niet mogelijk, zijn mensen verplicht om in hun wagen te blijven zitten in de wachtrij en mogen maar een beperkt aantal personen tegelijk op het recyclagepark. Er zal politietoezicht zijn die er voor zorgt dat de maatregelen gerespecteerd worden.

De inzameling van asbest wordt niet opgestart om de druk op het beschermingsmateriaal in Vlaanderen niet verder te verhogen.

ILvA roept de bevolking wel op om niet naar het containerpark te gaan als het niet echt nodig is. Wie zijn bezoek kan uitstellen, doet dat best.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Nu op de radio

Titel

Artiest

Background