28 mrt 2011

Concertband Cecilia naar ereafdeling

Bij de provinciale muziektornooien is de Geraardsbergse concertband Cecilia gepromoveerd naar de Ereafdeling.

Het was intussen 4 jaar geleden dat de concertband nog eens deelname aan het provinciaal muziektornooi dat dit jaar doorgingen in het cultureel centrum van Berlare.

“Met 83 ingeschreven muzikanten aan dit tornooi en een prachtige uitvoering bewijst Concertband Geraardsbergen nog maar eens dat het tot de top van de Belgische muziekverenigingen behoort. Maar weinig fanfares, harmonieën of concertbands in Vlaanderen spelen op dit hoge niveau. Dit bijzonder muzikale peil wordt behaald door de kwaliteit van de eigen muzikanten maar ook door de bijzonder kwaliteitsvolle en professionele begeleiding van dirigent Luc De Vleeschouwer”, aldus Geert Van Lierde van Cecilia.

Op vrijdag 20 mei gaat de Concertband weer een nieuwe uitdaging aan met een showconcert samen met zangeres Barbara Dex. Meer daarover lees je in onze agenda.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background