22 dec 2023

Christmas Nightrun Geraardsbergen voorbij kaap van 1000 deelnemers

Op zaterdagavond 23 december 2024 vindt de Christmas Nightrun plaats in Geraardsbergen.

De kaap van de 1.000 inschrijvingen is gehaald en de organisatie kan positief vooruitblikken op een gezellig, sportief, maar ook recreatief evenement net voor kerstmis.

“Je kan zowel lopen als wandelen. Bedoeling is om vooral “voor de fun” mee te doen en we merken dat dat wel aanslaat.” aldus Kim Barbé van Maspoe “We starten op de markt en doen een parcours aan van 5 of 6km. Bij de kortste route ontlopen we de Muur, maar wij vermoeden dat de meeste deelnemers voor de langste route gaan kiezen (met de Muur dus bij). Op dat parcours maar liefst 15 gebouwen waar we langs of door passeren en heel wat animaties om het geheel op te vrolijken. Misschien ook een goede tip om al wat calorieën te verbranden net voor de feestdagen. Iedereen ontvangt een kerstmuts en we starten stipt om 19 uur op de Markt.”

Inschrijven kan nog via de website www.nightrungeraardsbergen.be of ter plaatse, maar dan is het wel ietsje duurder. Alle info over de Christmas Nightrun Geraardsbergen kan je ook vinden op www.nightrungeraardsbergen.be

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background