27 mei 2007

CD&V hield ontmoetingsmoment

Donderdagavond 24 mei liep het Groen Kruiske in Geraardsbergen vol met CD&V-leden en -sympathisanten voor een ontmoetingsmoment met enkele CD&V-kandidaten voor kamer en senaat op 10 juni.

Na een kort maar krachtig welkomstwoord van voorzitter Bart Van Cauter, stelde moderator van dienst Johan Vanden Herrewegen de aanwezige kandidaten in groepjes van vier voor aan het publiek. Aan de hand van heel specifieke vragen mochten ze kort hun visie over een bepaald onderwerp uiteenzetten.

Veerle Cosyns, Freddy De Weerdt, Robrecht Bothuyne en Reginald Moreels hadden het over de gezondheidszorg. Jenne De Potter, Hugo De Waele, Leentje Grillaert en Leen Dierick behandelden het thema ecologie. Jan Foulon, Marc De Clercq, Peter Leyman en Anne Martens kregen vragen over economie. Johan Magerman, Filip Van Laecke, Stefaan Vercamer en Tony Van Parys gaven hun visie over justitie.

Tot slot verdedigde Pieter De Crem met vuur de noodzaak van de dagdagelijkse harde oppositie tegen het, volgens hem falende, paarse beleid van de afgelopen jaren en hield hij een warm pleidooi voor Oost-Vlaanderen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background