20 feb 2012

Cavalerie versterkte lokale politie

Tijdens de weekendnachten zet de lokale politie van Geraardsbergen-Lierde extra toezicht in. Daarmee wil men de mogelijke overlast rond de Markt en het Stationsplein vermijden. Afgelopen vrijdagnacht kreeg de lokale politie versterking van de cavalerie van de federale politie. Het initiatief daartoe werd genomen door burgemeester Guido De Padt, die tevens voorzitter is van het politiecollege. 

“Door de inzet van deze bijkomende politieploegen zal de zichtbaarheid van de politie in de uitgangsbuurt verhogen en wordt ook ingezet op een verhoging van het veiligheidsgevoel”, stelt de burgemeester. “Verder zal met dit gericht politietoezicht ook sneller kunnen opgetreden worden bij overlast. De inzet van de federale cavalerie in Geraardsbergen maakt deel uit van proefproject dat tegen de zomer door het politiecollege geëvalueerd zal worden.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background