5 nov 2005

Buurthuis krijgt steun

Na eerdere vraag van CD&V fractieleider Johan Vanden Herrewegen, betreffende financiële steun voor het project Buurthuis te Nieuwenhove, heeft minister-president Yves Leterme deze steun goedgekeurd.

Daardoor zal er een ontmoetingsruimte met infrastructuur kunnen aangeboden worden aan volwassenen en jeugd van Nieuwenhove en omliggende deelgemeenten. Op deze manier zal een verdere opbloei van het verenigingsleven bewerkstelligt worden en kunnen sociale contacten bevorderd worden.

De Minister president meldt tevens dat er 21.000 EUR steun wordt toegekend aan de vzw Beukefeesten Nieuwenhove voor de verdere uitbouw van dit multifunctioneel buurthuis.

Deze subsidies zullen ongetwijfeld bijdragen tot de vitaliteit van Nieuwenhove en buurtgemeenten Grimminge, Waarbeke en Zandbergen. De slogan ” ‘t Is goed leven in Nijnof ” wordt aldus een stuk concreter.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background