fbpx
24 Maa 2020

Buurtcomité zoekt oude foto’s van Elene

Om een groene ontmoetingsplek in het hart van het Zottegemse Elene te realiseren, is het buurtcomité ‘Helder Water’ al enkele maanden achter de schermen in de weer. De geplande realisatie van het parkje is voorzien tegen midden 2021.

Intussen doet het buurtcomité een oproep aan alle Elenaars. Heb je oude foto’s van Elene liggen, bijvoorbeeld een trouwfoto van oma en opa voor de kerk? Of heb je nog een klasfoto van in het dorpsschooltje? Ving je je allereerste vis in Elene? Stuur je foto dan naar speelnatuurelene@gmail.com en vertel het verhaal achter de foto.

OPROEP! Heb jij Oude Foto's Van ELENE?👨‍👨‍👧‍👦Omdat velen onder ons de komende weken vaker thuis zullen zijn, doen we een oproep aan alle Elenaars, jong en oud.🖼Stuur je foto met verhaal naar: speelnatuurelene@gmail.com Kan je niet zelf digitaliseren? Dan doen we dit graag voor jou. 🖖Het participatiemoment van 22 maart ***UITGESTELD***👉Uitstel maar geen afstel! We wachten nog even om een nieuwe datum te prikken.

Geplaatst door Ontmoetingsplek Elene op Maandag 16 maart 2020
 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background