4 jan 2011

Buurtbewoners protesteren tegen doortrekkersterrein

Buurtbewoners van de Molendreef in Nederboelare protesteren tegen de komst van een doortrekkersterrein in hun buurt. “Dit is de zoveelste ingreep in onze buurt”, zegt Katelijne Steenackers. “Denken we maar aan het doortrekken van de baan naar Deftinge, zogenaamd met eenrichtingsverkeer richting Deftinge, wat echter niet gerespecteerd wordt.Verder wordt een ambachtelijke uitgewerkt. De firma Collier heeft al een hangar geplaatst, waarbij de buurt zich de vraag stelt waar het ‘ambachtelijk’ aspect van dergelijke firma’s te zoeken is.”

De ruime buurt organiseert een protestactie en heeft een brief gestuurd naar de provincieraad. Burgers die hun solidariteit willen betuigen, kunnen dit via protestmolendreef@gmail.com. Ook de stad Geraardsbergen is geen voorstander van een doortrekkersterrein voor woonwagenbewoners langs de Molendreef.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background