1 mrt 2006

Burgemeester waarschuwt bevolking

Tijdens de jaarmarkt van maandag aanstaande (Eerste Toog) worden, zoals steeds, “druppelkoten” verwacht.

Het drinken van te veel alcohol in het algemeen en van te veel sterke drank in het bijzonder, kan aanleiding geven tot betreurenswaardige toestanden.

Burgemeester De Padt waarschuwt daarom de bevolking. “Iedereen weet dat een teveel aan sterke drank een nefaste uitwerking kan hebben, reden waarom men er zich absoluut moet voor hoeden zich aan overdaad te bezondigen.
Wij hebben de exploitanten van de “jeneverkoten” dan ook gevraagd om ook alternatieve (fris)dranken te voorzien. De intentie om één of andere vereniging te ondersteunen, mag immers niet leiden tot een verplicht nummertje jeneverdrinken.
Tevens hebben wij hun aandacht gevestigd op het feit dat men geen drank mag verkopen aan personen die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren. Dezelfde verplichting geldt uiteraard voor elkeen die alcoholische dranken tekoop aanbiedt.”, aldus burgemeester Guido De Padt.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background