4 mrt 2016

Brand bij rijstwafelfabrikant Tamar

Kort voor middernacht ontstond er brand bij rijstwafelfabrikant Tamar op de Industriezone in deelgemeente Schendelbeke.

 

Kort voor middernacht ontstond er brand bij rijstwafelfabrikant Tamar op de Industriezone in deelgemeente Schendelbeke. De brand ontstond in de productieruimte en was bij aankomst van de brandweer reeds uitslaand. Op korte tijd stond het volledige gebouw in lichterlaaie.

Brandweerpost Geraardsbergen moest versterking oproepen van de korpsen van Aalst, Ninove en Denderleeuw. Ze konden de brand echter enkel vanaf de buitenkant bestrijden. 

Er stortten tevens enkele muren in. Ook de Civiele Bescherming uit Liedekerke kwam ter plaatse om met een kraan het puin en de brandende resten uit elkaar te halen zodat men kon verder gaan met blussen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Een branddeskundige komt in de loop van de dag ter plaatse voor verder onderzoek. Een tiental werknemers van de rijstwafelfabriek verliezen door de brand hun job.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background