6 dec 2009

Bram Depouillon nieuwe Pauwel

Bram Depouillon is de nieuwe Pauwel in Galmaarden. De Pauwelviering is een folkloristisch feest dat volgend jaar voor de 628ste keer wordt georganiseerd in het gehucht Sint-Paulus.

Zakdrager is Jenz Cools, Geert Dammekens is commandant, Nico Van Der Putten is koezen en Frederik Depelseneer is vaandeldrager. Apostels zijn Olivier Van de Voorde, Kenny Hutsebaut, Dimitri Salens, Steve Deneyer, Dennis Suys, Bart Molderez, Mathy Deslaghmeulder, Jonas De Borre, Joachim Massaer, Rudy Waterplas, Bart Dullekens en Axel Broquet.

Milan Deviche is kinderpauwel. Zijn bende bestaat uit koezen Daan Sirjacobs, vaandeldrager Siebren Deviche, zakdrager Lars De Jonghe en apostels Wout Vandevelde, Nathan Van de Moortel, Pieter-Jan Geeroms, Jarne Mignon, Yorick Dammekens en Stephen Dammekens.

De pauwelviering vindt dit jaar plaats op zondag 31 januari, in en rond de Pauluskapel in Galmaarden. Vanaf 10 uur beginnen de festiviteiten met een misviering. Om 14u30 start er een stoet door het gehucht Sint-Paulus. Een groeting op de Pauwelhoeve is er om 15 uur, waarna de Pauwel naar de Pauluskapel trekt omstreeks 16u30.


Pauwel Bram Depouillon, kinderpauwel Milan Deviche en burgemeester Pierre Deneyer

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background