16 okt 2007

Bourgeois subsidieert infokantoor

Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) subsidieert toeristisch-recreatieve projecten verspreid over heel Vlaanderen. Het is de bedoeling de uitbouw van kwaliteitsvolle lokale en provinciale toeristische initiatieven te stimuleren.

“Bij deze projecten behoort ook de opwaardering van het toeristisch infokantoor te Geraardsbergen.” bevestigt Steven De Boe, secretaris van de N-VA-afdeling Geraardsbergen. “Hiervoor bedraagt de subsidiering 408.000 euro. De uitbouw van het infokantoor tot een volwaardig bezoekerscentrum over Geraardsbergen en de Vlaamse Ardennen is een investering die tevens zorgt voor een impuls in de lokale economie. Niet alleen het toeristisch onthaal vaart wel met meer bezoekers. Het betekent ook meer omzet voor de omliggende horeca, winkels en andere toeristische bezienswaardigheden in de buurt.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background