14 jan 2011

Borremans vraagt meer begrip en communicatie bij wateroverlast

Donderdag werden de personeelsleden van het OCMW en ASZ, die hun wagen parkeerden op de parking van het openluchtzwembad, verzocht om hun voertuig te verplaatsen.

Dat kwam door het dreigende water van de naastgelegen Dender. “Uiteraard werden de wagens dan wat verder in het centrum gestationeerd. Deze mensen dachten uiteraard dat het om een uitzonderingsmaatregel ging en kochten geen ticket”, zegt OCMW-raadslid Julien Borremans.

Plichtsgetrouw trokken de parkeerwachter echter op pad om foute parkeerders op de vingers e tikken. Massaal werden er boetes uitgedeeld omdat de parkeerwachters niet op de hoogte waren van de evacuatie van de parking aan het zwembad.

Borremans vraagt dat er in Geraardsbergen een noodcentrum wordt opgericht dat de communicatie en de genomen maatregelen tussen de verschillende diensten doorstuurt. Tevens vraagt hij aan de ordediensten een oogje dicht te knijpen en begrip op te brengen voor de moeilijke situatie waarin heel wat mensen zich bevinden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background