11 feb 2013

Björn Borie stapt uit de politiek

Björn Borie stapt uit de politiek. De jongerenvoorzitter bij Open Vld Geraardsbergen gooit de handdoek in de ring om persoonlijke redenen. “Ik stap uit alle adviesraden en afdelingen met onmiddellijke ingang”, zegt de immers goedlachse hondenliefhebber. Borie startte zijn lokaal engagement bij de jeugdraad in Geraardsbergen en raakte nationaal bekend door zijn deelname in het televisieprogramma Superhond in 2007. In 2012 stapte hij in de politiek bij Open Vld. Ook tijdens de verkiezingscampagne bleef hij niet uit de media. Zo werden verschillende verkiezingsborden van hem beklad en vernield.

Björn Borie zegt zijn politiek engagement niet meer te kunnen naleven om professionele bezigheden. “Voor mij persoonlijk geen gemakkelijke beslissing. Politiek mag je leven voor een stuk bepalen, maar niet andersom. Mijn gezin is mijn alles. Vast staat dat ik en mijn gezin afscheid zullen nemen van Geraardsbergen”, aldus de flamboyante Borie.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background