16 apr 2005

Bio box

In het OCMW flatgebouw De Maretak aan de Grote Weg werd gisterenavond de nieuwe bio box voorgesteld. Het ligt in de bedoeling van het stadsbestuur en het OCMW om de bewoners van De Maretak, hun afval van schillen en etenresten in een kleine bak te deponeren en dit dat op een achtergelegen compostruimte te deponeren. Het gebruik ervan werd aan genodigden en bewoners van De Maretak gedemonstreerd.

Dinsdagavond vindt in Grimminge een persconferentie plaats waarbij de bio box wordt voorgesteld aan de bewoners. Grimminge en een deel van de bewoners van de Kattestraat worden als proefbewoners beschouwd en zullen gratis drie maand de bio box mogen gebruiken. Nadien zal het stadsbestuur een beslissing nemen en zullen de bewoners de zoveelste verzamelbak voor afval aan hun deur krijgen. Vraag is gratis of te betalen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background