22 okt 2009

Bijna 2500 mensen vragen meer sportaccommodatie

2436 handtekeningen hebben Jiu-Jitsuclub Bushi, basketbalclub Wezen-Vrienden en Turnkring Geraardsbergen samen ingezameld. Op de petitie de vraag naar meer sportinfrastructuur voor zaalsporten in Geraardsbergen.

De handtekeningen werden woensdagavond aan schepen van sport Patrick Flamez (Sp.a) overhandigd. Die is zich niet onbewust van het probleem. “In mijn eerste ambtstermijn als schepen van sport was ik al vragende partij voor een uitbreiding, maar die kon er niet komen doordat er andere prioriteiten gesteld werden. Nu staat er toch duidelijk in ons beleidsplan dat de sportdienst en sportraad willen werk maken van de studie voor een nieuwe sporthal in 2010. Natuurlijk zal alles afhankelijk zijn van de budgettaire armslag van het Autonoom Gemeentebedrijf.


een sluiting van sporthal De Veldmuis komt er voorlopig niet

Schepen Flamez heeft plannen om sporthal De Veldmuis, vlakbij De Reep in Nederboelare, uit te breiden. Tot zolang er geen uitbreiding komt van het aantal sporthallen heeft de stad geen plannen om sporthallen in groot-Geraardsbergen te sluiten.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background