fbpx
5 nov 2019

Bibliotheken hebben nieuwe website

Vanaf vandaag zitten de bibwebsites van Geraardsbergen, Lierde, Ninove en Zottegem in een nieuw kleedje. Het is nu de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen.

De sites draaien nu ook vlot op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Voortaan kan je dus snel en makkelijk via je eigen smartphone doorheen de catalogus bladeren.

Via ‘Mijn Bibliotheek’ kan je niet enkel je eigen ontleningen en reservaties beheren en verlengen. Je kan ook de lidkaarten van familieleden zoals je kinderen koppelen en snel een overzicht krijgen van alle bibliotheekmaterialen in huis.

Leestips op maat

Wie dat wil, kan ook gepersonaliseerde leestips op maat krijgen. Als je lid bent van de bib én een profiel hebt op Mijn Bibliotheek, selecteer je ‘Mijn Leestipper’ boeken op basis van je leesvoorkeuren, leenhistoriek en de collectie boeken van de bibliotheek.

Website bibliotheek Geraardsbergen
Website bibliotheek Lierde
Website bibliotheek Ninove
Website bibliotheek Zottegem

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background