9 mrt 2016

Beursfuif in jeugdhuis De Ressort

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseren verschillende jeugdhuizen een simultane beursfuif.

En jeugdhuis De Ressort in Geraardsbergen is ook van de partij! Samen met maar liefst 32 andere jeugdhuizen wordt de beurs deze avond bespeeld. Tijdens de beursfuif wordt het drankaanbod van alle deelnemende jeugdhuizen voor één avond aan elkaar gekoppeld. De prijzen worden bepaald door het drankverbruik over de verschillende jeugdhuizen.

Een hoge verkoop van een bepaalde drank zal ervoor zorgen dat de voorraad daalt en de prijs de hoogte in schiet. Is iets al een lange tijd niet besteld? Dan keldert de prijs en doe je gouden zaken! Belangrijk om op het juiste moment de aankoop in te zetten. Op een groot scherm kunnen de aanwezigen de beurs volgen.

Ieder kwartier veranderen de prijzen. Bovendien kan iedereen opmerkingen sturen per sms, 250 sms’en leiden tot een heuse beurscrash. Een mix van plezier en educatie, waarbij slimme ‘investeerder’ beloond worden! Gratis inkom vanaf 20 uur. 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background