5 aug 2010

Bermen blijven ongemaaid door gebrek aan rijbewijs

De bermen in Geraardsbergen blijven ongemaaid. Oorzaak is het gebrek aan een rijbewijs schrijven de Corelio kranten op donderdag.

Sinds juli mogen de bermen gemaaid worden, maar dat werd nog steeds niet gedaan. De stad Geraardsbergen kocht een jumbomaaier aan met oplegger, maar heeft daarvoor een personeelslid met rijbewijs CE nodig. Niemand van de groendienst heeft zo’n rijbewijs en dus blijft de maaier op stal. Eén van de personeelsleden is bezig met een opleiding voor het rijbewijs. Tot die tijd blijft het gras ongemaaid.

Ondertussen is de stad wel op zoek naar een aannemer om de bermen te maaien, in afwachting van het rijbewijs. Daarbij komt dat de stad drie offertes moet ontvangen om wettelijk in orde te zijn. Probleem blijft echter dat er maar één aannemer in aanmerking komt. Voor het maaien heeft de stad 22.000 euro vrijgemaakt. Voor de aankoop van de jumbomaaier maakte de stad bijna 50.000 euro vrij.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background