26 apr 2016

Basisschool Karmelieten wordt een Duivelse +school

De Rode Duivels en Ketnet slaan de handen in elkaar en dagen elke school uit een Duivelse +school te worden.

De Rode Duivels en Ketnet slaan de handen in elkaar en dagen elke school uit een Duivelse +school te worden.Een Duivelse +school is een school die zich inzet voor zijn medemensen en zijn buurt. Basisschool Karmelieten draagt sociaal engagement hoog in het vaandel en stond meteen klaar om een sociaal project in de buurt te steunen!

Zo bracht het zesde leerjaar een bezoek aan de voorziening OZC Sint-Vincentius Viane/Deftinge. Dit is een residentiële voorziening voor kinderen en volwassenen met een beperking. De zesdeklassers hebben op een leuke en speelse manier kennis gemaakt met de leefwereld van het OZC en zijn bewoners.

Ze sloegen de handen in elkaar en hebben samen met de bewoners muzisch geëxperimenteerd o.a. tijdens de klank, dans- en relaxatietherapie. Daarnaast werd er cake gebakken om later te verkopen ten voordele van de bewoners.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background