29 jul 2009

Barbecueën op de muur

Afgelopen zaterdag werd er gebarbecueëd op de Muur van Geraardsbergen. Uriël Neckebroek uit Denderleeuw won een wedstrijd van ketchupfabrikant Heinz. Die vroeg aan zijn klanten wat hun unieke droomlocatie zou zijn voor een fantastische barbecue. De meest originele inzending werd beloond met een op-en-top verzorgde barbecue op een bijzondere locatie in België.

Uriël Neckebroek uit Denderleeuw, de winnaar, werd getrakteerd op een heus Heinz BBQ-diner, afgelopen zaterdag, op de top van de Muur van Geraardsbergen. Een professionele kok verzorgde voor hem en zijn negen vrienden een overheerlijke avond, van aperitief tot dessert met aangepaste wijnen; en dat bij zonsondergang, met Jim Cole op de achtergrond!

“Ik woonde vroeger in Geraardsbergen en wou graag nog eens van het fantastische uitzicht van op de Muur genieten”, aldus de winnaar, die zelf ook graag op de fiets de Muur probeert te bedwingen. “De barbecue met overheerlijke Heinz-sausjes was om vingers en duimen bij af te likken. Zelfs de zonsondergang was perfect. Kortom, een droomavond om nooit meer te vergeten!”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background