20 okt 2005

Astridlaan krijgt nieuwe asfaltlaag

Vanaf volgende week maandag 24 oktober zullen er gedurende een drietal dagen asfaltwerken verricht worden op de Astridlaan. Er worden twee rijbaanoppervlakten onder handen genomen:

– een strook rijbaan ter hoogte van de uitrit van het industrieterrein
– een strook rijbaan voor en achter de spooroverweg.

Eerst zal een viertal centimeter van de bestaande asfaltlaag weggefreesd worden om de dag nadien vervangen te worden door een nieuwe.

Er zal verkeershinder zijn gedurende een drietal dagen. Het verkeer wordt geregeld door verkeerslichten tijdens de werken. Na de dagtaak zullen de bewuste stukken berijdbaar zijn aan verminderde snelheid van 30 km/u. De nodige signalisatie zal voorzien worden.

GROTEWEG
Eveneens vanaf maandag 24.10.2005 worden rijbaanwerken aangevat op de Groteweg, tussen de Kloosterstraat en de grens met Lessen. Een groot deel van de rijbaan wordt vervangen.

Er zal gewerkt worden met verkeerslichten. Het verkeer komende vanuit de richting van Lessen zal steeds toegelaten worden, evenwel aan verminderde snelheid.

Voor het verkeer naar Lessen toe is er een omleiding voorzien langs de Hogeweg naar Zarlardinge, Rekestraat en vandaar verder over het grondgebied van Lessen.

Er is plaatselijk verkeer over Overboelare voorzien tot aan de Burgstraat. Vanaf de Burgstraat is er een C1-verbod verder te rijden. De bewoners tussen de Burgstraat en de Kerkhofstraat zullen hun woning kunnen bereiken via de Kloosterstraat om dan naar rechts de Groteweg op te rijden.

De mensen die vanaf de Kloosterstraat verder in de Groteweg hun woonst hebben (ook voor de Colruyt) zullen de grote omleiding dienen te volgen om eventueel vanuit de Donkerstraat de Groteweg op te rijden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background